Fashion rules

Fashion rules

Links

Portfolio
Home
Kontakt

om mig

Sanna

ÖvrigtPosted by jenna Sun, September 04, 2011 21:29:25
Torsdagen var jag hemma en timme tidigare än väntat.. möts av Daniel som sitter på trappan & säger att syster åkt in till sjukhus med ambulans.. jag frågade om det var allvarligt, vilket han inte kunde svara på, Henrik pratade med mamma i telefon som var på akuten i Karlshamn.. när han lagt på säger han att det är så pass allvarlig att de fick skicka henne vidare med ambulans till Karlskrona, röntgen hade visat att höger njure hade delat sig & att levern var skadad vilket betyder inre blödningar..
Hon hamnar på intensiven med slangar & apparater runt henne.. När vi kommer fram ligger hon där i det mörka rummet, så vacker som en blomma.. med all morfin & smärtstillande pratar hon väldigt slumrigt & har väldigt ont.. Läkaren låter henne ligga där över natten med överbevakning eftersom att värderna ser okej ut, Pappa & jag stannar hos henne under natten, på morgonen berättar doktorn att hon fått feber under natten.. Jag & pappa åker till resten av familjen som har kört upp med husvagnen & förklarar läget. Jag går och sover några timmar medans mamma & dom andra åker och är hos henne så länge.

då hon har såna kraftiga smärtor ger dom henne "ryggmärgsbedövning".
senare på fredagkvällen kommer Stefan ner & stannar med henne..

Idag har blodvärdena blivit sämre & hon har fruktansvärt ont..
I nu läget säger läkaren att de avvaktar att gå in & operera & hoppas att det kan läka ihop av sig själv med hjälp av antibiotika & att hon ligger helt stilla..

:'( tänkte bara förklara lite lätt för er som ringt/skickat mail, jag orkar tyvärr inte svara på något av det.. tack för att ni bryr er, det uppskattas verkligen!

Hoppas att allt blir bättre snart så min fina syster kan komma hem <3

  • Comments(1)//iolapp.jennas.se/#post597